Design Crew
Design Crew maakt het verschil
Bij Design Crew weten we dat goede communicatie het verschil kan maken. Bijvoorbeeld als het gaat om het effectief bereiken van uw doelgroep. Of om het neerzetten van een professioneel imago voor uw bedrijf. Wij zorgen er graag voor dat uw marketing- en communicatie-uitingen kwaliteit, service en betrouwbaarheid uitstralen. Of dat juist duidelijk wordt dat u de scherpste prijzen biedt in uw regio. Wat uw unieke kenmerken ook zijn, Design Crew brengt ze naar voren.
 
Van ontwerp tot technische realisatie
Design Crew is een strategisch en creatief reclamebureau, dat zich richt op zowel online als offline marketing en communicatie. Van advies tot volledige website, van concepting tot brochure. Vanuit ons prachtige monumentale pand in de binnenstad van ’s-Hertogenbosch werken we voor een gedifferentieerd scala van opdrachtgevers binnen zowel het bedrijfsleven als (semi-) overheidsinstellingen. Of het nu gaat om ontwerp, technische realisatie van uw website of begeleiding van drukwerk: wij hebben alle expertises in huis om u een totaaloplossing te kunnen bieden.  
 
Onze visie
Onze designfilosofie is "Less is more", want meestal zegt een beetje al heel veel. Onze ontwerpen en websites kenmerken zich door eenvoud en professionaliteit. We filteren alle ‘ruis’ uit uw boodschap, zodat we tot de kern door kunnen dringen. Ook op die manier maken wij graag het verschil!  
 
Wilt u meer weten? Neem contact met Dion Kikkert, T 073 59 49 210 of M 06 24 34 34 74